Het is al weer de vijfde keer dat INKT DELFT een expositie heeft met werken van vogelkunstenaars. 

Er zijn zoveel mooie werken gemaakt met vogels dat het een feest is om er weer een tentoonstelling mee te maken.

De spannende houtsnedes van Claudia van de Leur waar je de vogel ziet in zijn natuurlijke omgeving.Vaak gaat ze er op uit om de vogels te spotten en goed in zich op te nemen, zodat ze later weer kunnen worden verwerkt in haar houtsnedes. 

Of het werk van Els Rensink met vogels, die leven in het gebied van de Nieuwe Waterweg. Zelfs in dit gebied met veel industrie zijn veel vogels te spotten. Zij maakt dit jaar haar debuut bij galerie INKT DELFT. 

Er zijn van haar lino’s en schilderijen te zien op de tentoonstelling.

Ook Haije Gemser, een ervaren kunstenaar is voor het eerst te zien bij galerie INKT DELFT. Hij maakt portretten van de vogels. 

Je kunt de vogel goed bekijken net alsof je op je knieën vlak bij de vogel zit. Hij weet de uitdrukking goed te treffen. 

En niet te vergeten Lidwien Chorus met haar prachtige litho’s. Zij heeft al vaker meegedaan, maar haar werk blijft verrassen. Als kind was zij al geïnteresseerd in vogels en dat is alleen maar toegenomen. Soms maakt ze reizen speciaal om één bepaalde vogelsoort te bestuderen. Zo ging zij bv naar IJsland om de ijsduikers te bestuderen.