Zomer

Van 4 augustus t/m 1 september is het volop ZOMER in Galerie Inkt Delft. In deze zonnige tentoonstelling is werk te zien van een aantal kunstenaars, waaronder Tineke van den Berg, Ron Beumer en Diana van Hal.

Tineke
Tineke van den Berg is gespecialiseerd in houtsnede en heeft recent een prachtige serie gemaakt van het Hollandse duinlandschap. Je kunt in deze werken helemaal wegdromen en je op vakantie wanen in de eindeloze duinen.

Ron
De geweldige etsen van Ron Beumer wijzen ook naar de kust. Tijdens lange wandelvakanties aan de engelse riviera blijft hij stil staan bij de talrijke pieren. Hij tekent ze ter plekke om ze later terug in Nederland uit te werken en er treffende etsen van te maken.

Diana
In de tropische linosnedes van Diana van Hal wordt de zomer kleurrijk gevierd. Haar werk is geïnspireerd door de Afrikaanse en Caribische vormentaal, muziek en cultuur, waarmee zij een diepe verbondenheid heeft. Haar speelse stillevens en landschappen in sprankelende kleuren verbeelden een gevoel van ruimte en vrijheid, van positieve energie en warme harmonie.

Na 2 juli zijn wij wegens vakantie gesloten.